Contactgegevens

Het liefst ontvang ik een whatsapp-bericht of sms op telefoonnummer : 06-48632058 . Ik neem mijn telefoon niet op als ik aan het behandelen ben, maar ik bel u aan het eind van de dag of de volgende ochtend terug. Een voicemail-bericht inspreken is helaas niet mogelijk.
U kunt ook een mail sturen naar: tonja.verheul@corpusz.org. Laat u wel uw telefoonnummer achter, zodat ik contact met u kan opnemen?

Tarieven:

Online-sessie: € 87,- per sessie (1,5 uur) TRE, MINDFULNESS of MINDFULNESS/TRE gecombineerd
Combinatie therapie : € 87,- per behandeling (een uur)
Oedeemtherapie/ lymfedrainage : op verwijzing arts (chronische indicatie): € 48,75 (3/4 uur)
Lymfedrainage zonder verwijzing: € 87,- per uur
Craniosacrale therapie : € 87 per behandeling (1 uur)
TRE individuele sessie : € 87 per sessie (1 uur)
TRE workshop (4 uur) : € 75 per persoon, incl. TRE-boekje

Ik ben een BIG-geregistreerde fysio/oedeemtherapeut, maar ik heb er voor gekozen om geen contracten met verzekeraars aan te gaan. Dit betekent dat u direct aan mij betaalt en de rekening zelf indient bij uw verzekeraar. Als u een goede restitutiepolis heeft, krijgt u het grootste deel vergoed. Controleert u dit eerst bij uw verzekeraar zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Voor craniosacraal therapie ben ik aangesloten bij het RCN : Register voor Craniosacraal Therapeuten in Nederland. www.register-rcn.nl
Deze registratie is van belang voor de erkenning en eventuele vergoeding van de therapie voor de verzekeraars. Op de website van het RCN kunt u zien wat uw vergoeding vanuit uw pakket inhoudt.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht / vraag